Home Gastenboek Roodbootje Alle andere weken Linke boel
Roodharigen Pieterpad Op straat Filmpjes Bemmel en omstreken
         

Week 12-2014

18-3

Vandaag is ma jarig. Samen met mijn broer, Mathieu en Maud hebben we dit sieraad laten maken bij mijn collegaatje Jacqueline: www.bijzondereherinneringssieraden.nl Overigens zit er geen as in want dat hebben we toendertijd uitgestrooid maar er zitten afvalsnippers van zijn werkbank in waarmee hij o.a. de velgen maakte voor zijn model vrachtauto's.

Vorige week had ik al een paar opnames gemaakt van het sieraad.

19-2

Weer heerlijk suikervrij gegeten vandaag: Een stamppotje van knolselderij (ipv aardaapelen), prei, geraspte appel en gehaktbal, een bakje sla met een zelfgemaakte dressing van mayonaise zonder suiker/balsamico azijn, kruiden en een snufje zeezout en boeren yoghurt met wal- en hazelnoten en een beetje kaneel.

20-3

Ook als ontbijt doet yoghurt als basis het goed. Nu met sinaasappel, 7 granen vlokken en hazelnoten.

En van de week nog een boekje gekocht, ook het aanschaffen meer dan waard. Ondertussen gaat het me al steeds beter af. Ik ben in no time de supermarkt door :) Voel me al beduidend fitter en energieker. En ik eet echt heel lekker! Ik heb van de week zelfs het gebak, het sapje en dergelijke op de verjaardag van m'n moeder zonder moeite kunnen weerstaan. (En het zag er echt heel lekker uit!) En ook de pot met snoepjes en koekjes die op het werk staat doet me niks. (Ik ben best trots op mezelf want ik ben/was een enorme snoeper).

Dagje bij Agnes geweest en me lekker laten verwennen door haar. Heerlijk gegeten in de tuin, een prachtige zonnige dag vandaag. Helaas geen macro lens bij me anders had ik van dat leuke voorjaarsbakje wel iets meer kunnen maken.

21-3

Quinoa pap met amandelmelk, krentjes en geroosterde noten. Het is een recept uit het boekje maar viel erg dik uit, volgende keer (veel) minder quinoa erin. Ik kreeg het dan ook echt niet allemaal op omdat het zo dik was geworden. Vanmorgen eens een keer op de weegschaal geweest en behalve dat ik me veel fitter en energieker voel ook nog eens zo'n 3/4 kilo lichter als een tijdje terug. Dat is toch een prettige bijkomstigheid als je zoals ik zittend werk doet.