Home Gastenboek Roodbootje Alle andere weken Linke boel
Roodharigen Pieterpad Op straat Filmpjes Bemmel en omstreken
         

Week 16-2021

18-4

Maud wilde een paar foto's van de paardjes bij de bloesem. Ze heeft een andere trailer gekocht die ze ook uit wilde proberen. Dus met drie van haar paardjes zijn we in Ressen.

Kinderen zijn uiteraard ook mee.

Toen ik van de week bij het Colorfields project was kwam ik in gesprek met een man. Hij vertelde dat hij al vanaf zijn derde tekende en schilderde. Dat had hij met de paplepel ingegoten gekregen van zijn vader. Hij had zich ook aangemeld voor dit project maar er niets van vernomen. We worden vrienden op Facebook zodat ik een beetje kan zien wat hij zoal maakt. Lees ik vanmorgen op zijn Facebook dat hij toch mee mag doen en vandaag zijn kunstwerk gaat maken. Dus ik ben weer even gaan kijken. Lekker op de fiets geweest.

Deze twee dames maken samen een kunstwerk.

Na het eten ga ik oefenen met urban sketching. Ik ben bij het Maria Kapelletje net buiten Bemmel. Lollig om te doen. Het weer wordt nu iets beter dus je zit even lekker een uurtje buiten en je maakt een praatje met degene die hier een kaarsje aan komen steken.

21-4

Ik heb mijn camera weer afgestoft en ga vandaag mee op Instawalk Arnhem. Ik kwam het tegen op Instagram en heb me aangemeld. Dit wordt georganiseerd door Chris Smallenbroek. Met een klein groepje neemt hij je mee op een mooie wandeling in de omgeving van Arnhem met als insteek fotografie. We zijn bij Warnsborn, nabij Schaarsbergen.