Home Gastenboek Roodbootje Alle andere weken Linke boel
Roodharigen Pieterpad Op straat Filmpjes Bemmel en omstreken
         

Week 3-2023

15-1

Ik pas dit weekend op bij Maud en Erik. Zij hebben een feest in Den Helder en blijven in een hotel slapen. Ik ben razend druk met vier kinderen. Nou ja meer met de jongste twee dan de oudste twee natuurlijk. Die redden zich een heel eind zelf. Flesjes, fruithapjes, groentehapjes, slaapjes, weer flesjes etc. Eten koken voor de rest inclusief Erik's vader. Als de tweeling op bed ligt 's avonds kruipen wij drie gezellig onder een dekentje op de bank met een filmpje en chips. Rond 22.30 uur heb ik het hele boeltje plat inclusief mijzelf. De nacht verloopt rustig, ik moet er alleen paar keer uit voor speentjes. Uiteindelijk bij de derde keer neem ik Lauren mee naar de co-sleeper. Zondagmiddag rond 13.00 uur zijn Erik en Maud terug en ga ik nog langs bij Lilly met de cadeautjes want met haar verjaardag was ik ziek. Wat een rijkdom, alle kinderen en kleinkinderen weer gezien en gesproken. Lilly willen ze niet met foto's op internet maar wat een schat van een kind is ze. Helemaal blij met de poppenwagen en andere cadeautjes.

Julia.

Lauren.

Scherm-generatie. Ik vraag mij af of ze weleens wat anders doen binnenshuis. Amper in ieder geval.

Lauren onderneemt pogingen te kruipen maar dat gaat schuivend achterwaards waardoor ze klem zit onder de bank. Gelukkig is de hulp van Revi dichtbij.

Cadeautje voor Lilly. Ik had er flink wat inpak papier voor nodig. Twee soorten zelfs, hahaha!

21-1

Alsof ik niet weg ben geweest.

Het is een zeer lastig klusje, twee baby's allebei goed en scherp op de foto te krijgen met zo weinig omgevingslicht. Ik moet meer diafragmeren want een klein beetje diepteverschil in hun ligging geeft al onscherpte bij een van beiden. Volgende keer iso omhoog, flitssterkte omhoog en diafragma omhoog.

Hier is het goed gegaan.

Rosanna is deze week bij de orthodontist geweest. Over paar maanden begint het beugelproject. Dan wordt ze nog mooier dan ze al is.