Home Gastenboek Roodbootje Alle andere weken Linke boel
  Pieterpad Op straat Filmpjes Bemmel en omstreken
         

Week 35-2012

26-8

Het is niet zo erg vandaag te moeten werken... wat een weer! En bovendien heb ik het allermooiste zondagsdienstje wat er is! Voor 14.00 al klaar en een uur pauze erin!

27-8

Nou Mathieu, eindelijk komt dan het pakketje naar je toe. Via je nichtje Evelyn. Moet je maar even met de fiets ophalen ;-)

Even een update: Mathieu komt dus vandaag aan op Mallorca. Hij had gisteravond de boot van 23.00 uur besproken. Mathieu doe Selma, Paco, Emilo, Evelyn en Sara mijn hartelijke groeten !!

Er zijn wat filmpjes te zien van hem via: Youtube van Mathieu Ik zou het filmpje 'Most trilling ride EVER' overslaan. (Ik kijk hem in ieder geval niet meer).

 

28-8

Vandaag een bezoek aan Cameratools gecombineerd met een bezoek aan apenheul. Wat een mooi park, ik was er jaren niet geweest maar het is zeker de moeite waard. Agnes ging gezellig mee. Mooi weer, heerlijke temperatuur. Prima dagje!

Het mooiste aapje van vandaag.

Knalrode piemel.

Bert en Barbara komen de foto's halen van hun feest. Ze zijn er blij mee en vinden dat ik de sfeer goed heb vastgelegd... (Ik ook blij dus). Ook zij brengen een royale bijdrage mee voor Uganda. Dank jullie wel!

29-8

Gisteren van Agnes geleerd: Rösti maken.

En ondertussen heb ik dus een andere K5 in bruileen met daarop een 17-70 mm F4 objectief. Leuk objectief! Overigens heeft deze K5 hetzelfde euvel bij de functie dubbelopname. Dus wat ze daar aan willen/kunnen doen? Nou ik weet wel wat, in ruil voor dit objectief praten we nergens meer over :-)

Nog een keer dat meisje van gisteren wat zo lekker in die apentouwen klom terwijl haar papa en mama aapjes stonden te kijken.

31-8

Kruimel.
Best een leuk lensje die 17-70 mm F4 die ze op die leen K5 hadden gedaan voor me. Zal ik hem erbij nemen?

1-9

Vrijwilligers voorlichtingsdag bij Be-More in Nijmegen. Waar zijn de (jonge-) mannen vrijwilligers??? Die zijn er kennellijk niet. Vandaag althans niet. Alleen maar jonge (hoogopgeleide) dames en twee dames met levenservaring: Agnes en ik.... ;-)

Om te beginnen moeten we in groepjes van vier een soort van ienie mienie presentatie maken over verschillende onderwerpen. Nou dat laten Agnes en ik mooi doen door die twee jonge meiden in ons groepje, die zitten nog helemaal in die flow van lezen/leren en presenteren. Ouder zijn heeft zo zijn voordelen.