Home Gastenboek Roodbootje Alle andere weken Linke boel
  Pieterpad Op straat Filmpjes Bemmel en omstreken
         

Hoera !! 8 jaar ROODBOOTJE !!

 

Week 37-2012

10-9

Muziekvereninging ESKA uit Bemmel heeft me gevraagd foto's te maken bij de taptoe. Twee collega's zijn bij deze vereniging actief. De opbrengst gaat uiteraard weer mee naar Uganda! Een prachtige middag met een temperatuur van zo'n 27 graden. Veel bezoekers met dat mooie weer. Het is nu ook voor het eerst op zondagmiddag, andere jaren was het altijd op een (zaterdag?) avond. Ik mag het veld op waar ze optreden, maar kan natuurlijk niet zo goed inschatten tot waar ik ongeveer kan lopen tijdens een optreden want ik weet natuurlijk niet van te voren hoever zij 'uitlopen' en ik wil onder geen beding in de weg lopen. En waar je natuurlijk altijd last van hebt tijdens zo'n evenement zijn die hinderlijke reklame spandoeken die overal hangen en bedrijfswagens die er rondom staan voor hun reklame. Dat is voor mij weleens flink slikken want ik ben meestal wel van de 'schone' foto's. Maar ja, zonder sponsoren geen taptoe natuurlijk.

Hij heeft me in de smiezen... ;-)

11-9

Ik krijg vandaag een heuse handgeschreven brief van Mathieu met de post... 4 kantjes volgeschreven! Dat is toch heel wat anders dan een mail, een chat, Skypen of een berichtje Facebook. Ook allemaal leuk hoor, maar dit is speciaal.

14-9

Naar het concert in het Gelredome van Ilse Delange. We gaan er op de fiets naar toe.

15-9

Met Anja naar de Elf Fantasy Fair in de kasteeltuinen van Arcen. We beginnen de dag met een ijsje van de lekkerste ijsmaker van Nederland:

www.clevers.nl

Ik durf het bijna niet te zeggen, maar Anja kreeg de hare niet op en die heb ik er ook nog bij opgegeten... :-) Zo lekker!! Ben je in de buurt dan moet je daar echt een ijsje gaan eten.

Ik denk dat wij tot de 10% behoren die zich niet heeft uitgedost vandaag dus Anja past maar eens een pet. En die pet past ons allemaal ;-)

Hoe ver kun je gaan met een hobbie?

Iedereen wil graag gefotografeerd worden! Sterker nog, als je geen foto maakt zijn ze soms een beetje teleurgesteld.