Week 43-2011

23-10

Je kunt het niet zo heel goed zien (telefoonfoto hè) maar die stof in de damp van de koffie... Het dwarrelde overal rond.
Laat ik maar eens aan de klus van vandaag beginnen... Kan eigenlijk wel wat anders bedenken met dat mooie weer ;-/
24-10

Ik heb me een weekje rustig gehouden maar vandaag weer even naar Rosanna! En Erik en Maud natuurlijk. Matig (-0.3 ev) indirect geflitst met zwarte kant van de flitspet zodat er geen direct flitslicht bij de oogjes van Rosanna komt. (Dat werkt prima zo!)
Met dank aan Erik.
Wat een plaatje is ze hè?
25-10

Beetje prutsen met de softbox en een losse flitser met paraplu, met kerstlampjes en de theebeker.
27-10

Vanmiddag met Ans en de softbox naar Hemmen. Ze is zo aardig om als proefkonijn te fungeren. Maar het leuke is dat wanneer je zo bezig bent mensen als snel een praatje met je aanknopen en ook wel even mee willen werken of de softbox even een beetje willen vasthouden zodat hij niet omvalt op de ongelijke grond. Bedankt allemaal!
Een echtpaar uit Rhenen. Wonen, als ik het goed heb begrepen ergens vlak bij Gaby. Komen hier elke week een middagje met hun tweelingdochters.
De jongelui willen ook wel meewerken, ze stellen zelfs voor om met hun scooters nog een stoer plaatje te maken!
Dat is leuk dus we verslepen de softbox naar de scooters.
En een echtpaar uit Valburg. Meneer heeft ook een camera maar weet nog niet zo goed hoe alles werkt dus Henriëtte... toekomstige cursist voor je!
Hier heb ik Ans een beetje een softfocus effect gegeven.
En nog even ter vergelijking twee foto's waarbij de flitser in de softbox niet is afgegaan omdat ik vlugger ging dan hij zich kon opladen. Nou voor een eerste keer geen slecht resultaat vind ik zelf. Prima middagje!
28-10

Vandaag nemen we afscheid van Bets Haasnoot...
29-10

Vanmiddag een spontaan uitstapje met Greet naar Hernen en Leur.